V současné době není vypsán žádný termín. Pokud byste měli o kurz zájem, napište na reiss__at__tiscali.cz nebo volejte na +420 608 361 678
Dobrý den, posílám slíbené obrázky z mého prvního výtvoru, tempehu ze soji. Kostka má ¼ kg, voní nádherně a chuť má také božskou. Udělala jsem ji dle vaší receptury, smažení s malým množstvím oleje, bylo to skvělé. Vůbec jsem neočekávala, že se to podaří… Prvních 18 hodin se teplota stále střídala od 29 do 31°C a pak začala stoupat, tak jsem otevřela víko a posledních šest hodin stále mírně stoupala, až na 33°. Pak mně to nedalo a zkusila jsem ještě obilný tempeh – i ten se povedl, je moc krásný a mám obrovskou radost – zde je foto krásně bílého rýžového tempehu - je jako “sněhulák“! A jdu dělat další… Současně si rezervuji 2 místa na dalším kurzu na tempeh. Potřebuji se ještě více zdokonalit. Děkuji moc za rady. Pěkný den, (Čtenáře upozorňujeme, že se jedná o „nevidomou“ kuchařku, která přesto dokázala kuchařské zázraky. Z fotografií, které nám poslala, vyzařuje nádherná podívaná a inspirace i pro všechny vidoucí, kteří často nevědí, jak dál…)
Dobrý den, srdečně vás zdravíme z Pardubic. Tempeh děláme po kurzu skoro denně - nemůžeme si ho vynachválit. Už jsme objednali i jedničkové pekařské šarže obilí a vaříme je v menším poměru… Takže děkujeme moc za informace, posunuly nás o kus dopředu. Až budete plánovat další termíny kurzů (teoretické, chleba, otužování), dejte prosím vědět. Hezký den,
Děkuji za přísun zpráv a informací. Tiše slintám, kdykoliv vidím tempeh a podobné tradiční potraviny. Snad vyprosím den dovolené, abych mohla konečně někdy dorazit. Mikrovlnka poletí pryč a budu mít alespoň místo na novou pekárničku SANA s programem na sýry tempeh. Děkuji moc.
PŘED KURZEM: Děkuji za zaslání pekárničky i za kváskovou kulturu. Pekárnička Sana je boží !!! Už jsem si v ní upekl první malý kváskový chlebík. Sice ho nemám tak hezký jako Vy, ale byl moc dobrý, mňam, mňam. Také se přihlašuji na kurz chleba a výroby tempehu. To tedy čubrním, tolik druhů sýrů tempeh! Dodnes jsme znali jen sojový a vy už děláte přes dvacet druhů! Máte to skutečně propracované. A postupně mě čekají i další dobrůtky jako slady amasaké, jogurty atd… A PO KURZU: Děkuji za bezva informace na kurzu tempeh. Mám za sebou teprve první - ze sóji. Po 17 hodinách jsem nevěřícně koukal, jak ušlechtilá plíseň s neuvěřitelnou rychlostí roste a pak také, jak neuvěřitelně dokáže vyvíjet teplo. Tempeh vypadal bezva..., moc jsem si na lehce povařeném a po té osmaženém tempehu pochutnal. Jinač, mám zájem i o další informace. Mějte se hezky.