Vaše názory

Přidat komentář
Alena dobrý den,
v pátek jsem obdržela od Vás pekárnu Sana s programem č.III. Upekla jsem celožitný kváskový chleba, povedl se výborně, krásně nakynul, je vláčný, vyklápění z nerezové formy - geniálně jednoduché. Dále jsem dělala jogurt, naskládala jsem do pekárny na drátěnou mřížku 8 skleniček - jogurt se povedl výborně. Pak jsem zkoušela zapékat rýžový nákyp ve dvou keramických zapékacích miskách, zavěšených ve stojánku na bagety, rýže se upekla do zlatova, nepřipálila se. Dále jsem dělala amasaké, výborné - funkce ruční míchání můžou závidět všechny ostatní pekárny. Jsem touto pekárnou (vlastně dvěma) nadšená, mám je už obě naprogramované a už se těším, jak všechno vyzkouším. Moc děkuji za geniální vynález.
Alena
13.2.2016 17:06
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za zhodnocení nového programu, který je možno nahrát do všech předcházejících verzí. A pokud byste i Vy našla nějaký recept, který multifunkční pekárnička neumí, dejte vědět a my jej ihned doplníme. 14.2.2016 23:25
Odpovědět
Marcela Dobrý den, musím vám sdělit s nadšením - dnes jsem upekla poprvé kváskový chleba ve vaší pekárně. Jelikož už asi 4 roky peču kváskový chleba, tak jsem díky těmto zkušenostem a dle kuchařky vše zvládla i když jsem ještě nebyla na vašem kurzu. A musím opravdu potvrdit, že velmi záleží na pekárně, aby bylo pečení úspěšné. Předčilo to mé očekávání. Jsem moc ráda, že mám právě vaší pekárnu. Díky daným funkcím, vše probíhalo přímo ukázkově, jak příprava kvasu, kvašení a pečení. I vyklopení z nerez nádoby bylo snadné přes obavy, že se v nerezu připeče. Všechny mé 3 děti s velkou chutí a pochvalou si dnes na chlebu pochutnali s doprovázeným mňam. Ale jak, to se mi dosud u nich takto nestalo. Použila jsem recept s vařenými obilovinami. Chleba je velmi vláčný a chutný, takový jsme dosud nikdy neměli. Jsem nadšená, tolik chvály od nich jsem už dávno neslyšela. Moc děkuji a těším se, že se brzy uvidíme na kurzu, kde bych se chtěla zdokonalit i v pečení chleba pro děti, pro sedavé zaměstnání nebo pro sportovce – už věřím, že na tom hodně bude.
9.2.2016 20:06
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za vele-chválu, skoro to vypadá, jako bychom si to hodnocení napsali sami... A pokud zákazníci budou číst návody, nebudou si někteří ztěžovat, že chleba nejde z nerezu vyklopit nebo že je připálený či nedopečený. 9.2.2016 20:11
Odpovědět
Standa Děkujeme moc za kurz „Kváskové pečení“ ze 16. ledna a musím se pochlubit, že už první chleba byl tak krásný a dobrý, jako jste dělali na kurzu. Naše rodina je z toho tak překvapena, že bychom rádi navštívili i další vaše kurzy a to především 3denní vaření.

2.2.2016 09:22
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za hodnocení a nové kurzy (i zmíněný termín 3denního vaření) jsou již na stránkách uvedeny. 2.2.2016 09:27
Odpovědět
Alena dobrý den,
chci se zeptat, při výrobě amasaké, můžu nechat jako ukončení procesu, na 90 °C zahřát a míchat v pekárně? Zvládne se amasaké nepřipálit a při jaké rychlosti míchání? Pokud ano, nebylo by dobré - do budoucna do programu 6 a 7 naprogramovat jako třetí krok i míchání?
děkuji za odpověď
Alena
2.2.2016 06:14
Ota Reiss Zde je více možností, které je třeba odzkoušet. Buď občas promíchat obsah ručnš, nebo si dokoupit nový program verze III, kde je více nových funkcí, tedy i možnost samostatného spouštění hnětačů. 2.2.2016 09:09
Odpovědět
Alena Dobrý den, jde udělat tempeh z munga nebo čočky? 31.1.2016 15:48
Ota Reiss Ano, a jsou velmi dobré, ale z čočky je asi nejnáročnější, což bych doporučoval kurz. 1.2.2016 10:31
Odpovědět
Celkem 149 záznamů