Vaše názory

Přidat komentář
Vláďa Vážený pane Reiss, celkem jsem vyrobil tři chleby. Jsou velmi chutné a příbuzní je velice obdivují, což mne povzbuzuje v další činnosti. Pochopil jsem vaše „algoritmy“ a ještě jednou děkuji za Vaši telefonickou radu. Rozklikněte odkaz a fotky se objeví. S pozdravem Vladimír. https://goo.gl/photos/ZSC3rtxFTCbhCKib8 7.11.2016 19:35
Ota a Petra Reissovi Děkuji za pochvalu, toto je pro nás opravdu vysoké ocenění. A to si představte, že je to jen první krok. Na našich kurzech budete moci ještě udělat minimálně tři kvalitativní kroky. Co asi budou Vaši příbuzní říkat pak… Reiss 7.11.2016 19:37
Odpovědět
Eva Dobrý den, můžete mi poradit, kde sehnat bezlepkový kvásek ? Děkuji Eva 3.11.2016 16:50
Ota a Petra Reissovi Výrobu kvásku učíme na kurzech. Jde sice o lepkový, ale je to základ i pro výrobu bezlepkových kvásků, chlebů a těst. Jde o úplně nové učení a myslím, že budete potřebovat i praxi pro výrobu bezlepkových směsí, abyste je nemusela kupovat v pochybné kvalitě s pochybnými kypřidly a ještě velmi draze. 7.11.2016 18:37
Odpovědět
Vendula Zdravim z Rigy. Vcera jsem v Saně upekla muj druhy chleba! Tesi me, ze vim, co v nem je a ze jsem si ho s pomoci pekarny pripravila sama. Zatim jsem se nedopatrala, zda je mozne zde nekde koupit obili pekarske kvality. Zatim mam zasobu z Cech.

5.9.2016 12:50
Odpovědět
Hanka Dobrý den, také se musím přidat ke spokojeným zákazníkům. Vlastním už 2 vaše pekárničky Sana a jsem s nimi velice spokojená - peču kváskové chleby každý den, abychom stihli i nízkoteplotní vaření nebo vyrábět i ty sýry, nebo jogurty. Je to prostě bezva vynález a už si to bez nich ani nedokážu představit. Děkuji Hanka 24.8.2016 13:47
Odpovědět
Jitka Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá v pekárně udělat pouze těsto.
Děkuji.
14.8.2016 11:09
Ota a Petra Reissovi Hravě! V programu 1,2,3 nebo 6 či 7. Případně zavolejte a nastavíme. Tel.608361678 15.8.2016 13:30
Odpovědět
Celkem 149 záznamů