Vaše názory

Přidat komentář
Vladimír Pospíšil Dobrý den,Pekárna Sana a Eta Duplica Vital vypadají stejně.Jaký je mezi nimi rozdíl? Dále mně zajímá co je to ta
multifunkční pekárnička v ceně 10 tisíc jak se o ní píše v diskusi.Děkuji za odpověď.
9.12.2016 09:17
Reiss Sana je programově asi o 8 let vývoje novější!
Jinak Sana je ve 3 verzích a čtvrtá (profi), o které píšete, je jen na zakázku. Přibude na ní vstup USB pro připojení profi-teploměru, který umí přesně kontrolovat a řídit teploty v pekárně. Je určená pro ty, kdo si chtějí vyrábět sýry tempeh, nato nebo jogurty pravidelně a pohodlně. Zde je popis: www.minipekarny.cz (záložka teploměry).
12.12.2016 10:49
Odpovědět
Lucie Dobrý den, jaké jsou prosím zkušenosti s pečením bezlepkového chleba a pečiva v domácí pekárně Sana? 2.12.2016 11:52
Ota a Petra Reissovi Minimálně můžeme říci, že neznáme recept, který by v této pekárničce nešel nastavit. Takže není problém péci i bezlepkové chleby a pečivo a u nás dokonce i v bio kvalitě, kterou jsme poprvé představili tisku asi před rokem. Problém bude spíše se znalostí přírodního lepkového i bezlepkového pečení, zavádění kvásku apod. A na to děláme alespoň jednodenní kurzy. 2.12.2016 15:00
Odpovědět
Hanka Dobry den, dostanu nejaky certifikat ci jiny papir nebo alespon potvrzeni, ze jsem kurz absolvovala? 17.11.2016 13:16
Ota a Petra Reissovi Zde je odpověď snadná. Dáme Vám potvrzení, jaké si prakticky budete přát. Nemáme ale oficiální razítka, která dokladují absolvování "oficiálních škol a kurzů", protože takové zatím neznáme - tedy nevíme, že by alespoň v Evropě existovaly. O to více Vás může těšit, že můžete mít potvrzení od takových učitelů, kteří postavili nové obory, jež jdou v souladu přinejmenším s našimi přírodními zákony. Především se jedná o nové vědní směry, jako je GASTROFYZIKA a GASTROMECHANIKA. Ty se přímo zabývají účinky stravy, vaření i pěstování na náš organizmus a přírodu. A jak to dokazujeme? Zatím výzvou, že dáme náš nejnovější výrobek, multifunkční pekárničku v ceně 10 tisíc tomu, kdo jako první přinese dokonalejší systém zákonů, než ty, podle kterých se řídíme my. Stejná odměna čeká i na toho, kdo by upekl "dokonalejší" chleba, který také u nás vzešel z těchto zákonů. Tak hodně štěstí ve Vašich experimentech a ve zdokonalování nových technologií pro zdraví. Reissovi 17.11.2016 13:17
Odpovědět
Vladimír Hynek Vladimír Hynek -Tempeh
Vážený pane, prosím o sdělení, kde seženu starter Tempeh pro technologii v pekárně Sana a
laskavě mi zašlete vybranou optimalizovanou recepturu včetně surovin. Jsem po těžkém infarktu myokardu a stále se rozhoduji, zda mám jít na By (Baj) pass a tudíž se Vašeho kurzu nemohu zúčastnit. Vaše filozofie a výrobky ve mne zanechávají silný relaxační pocit. S pozdravem Vladimír Hynek
Poznámka: celkem jsem ve Vašem mlýnku a ve Vaší pekárně vyrobil 15 chlebů a příbuzní a známý jásají.
14.11.2016 18:48
Ota a Petra Reissovi (Podpora) Máme k dispozici všechny kultury na naše výrobky a o aktuální ceník si napište. Jedná se hlavně o tempeh, natto koji, jogurty, kefíry a další. (Již jsme Vám jej zaslali).
Poznámka: V jednom zpravodaji jsme měli uvedený kuriozní příklad - jednalo se totiž o profesora na medicíně. Je to náš známý a nikdy neměl čas přijít na naši akci - asi by to bylo pod jeho úroveň. Měl totiž stejný problém a podstoupil stejnou operaci. Po několika měsících mi zavolal, že by se našeho kurzu přece jen zúčastnil... a víte proč? Protože se opravené cévy poškodily znovu! Proč? Neodstranil příčinu! Pokud tedy nemáte správné informace, žádný lékař ani operace Vám nepomůže, a pokud ano, pak už lékaře potřebovat nebudete...
15.11.2016 09:36
Odpovědět
lin Dobrý den, už několik dní uvažuji o koupi této pekárny a jak tak pročítám diskuze, zjistila jsem, že je výrobek české výroby. Snad jsem tedy správně pochopila, že opravdu. Mám od Sany již juicer (šnekový)..skvělý.. Nevím, jak jsem přišla na to, že je amerického původu, asi podle youtube, kde je videí víc v angličtině, než v češtině. Pokud tedy ano, o to více mě těší, že se v Čechách ještě stále vyrábějí tak úžasné věci, které jsou konkurenceschopné ve světě. Doufám, že tak úžasná je i pekárna..
PS: Zkoušeli jste někdy v pekárně chléb z banánové mouky? Kromě základního návodu, je dispozici i kuchařka?
S pozdravem lin
9.11.2016 16:06
Ota a Petra Reissovi Děkuji za uznání. Sana je skutečně naše značka a vyvíjíme ji doma na koleně. A protože ještě žádná zahraniční firma, která vyrábí domácí pekárny, se nezabývá kváskovým pečením, asi nenajdete ani výrobek, který by to zvládl. Kuchařka je zatím jen jedna, ale pokud byste chtěla péci i jiné chleby, než jsou v naší kuchařce, určitě to zvládne. My ale přípravu potravin z extrémních (tj. z tropických, umělých, překořeněných ap.) produktů nedoporučujeme. Nezapomínejte na to, že nejzdravější chleba je pouze z mouky a vody. Vše ostatní je jen pro naši chuť a oči. 10.11.2016 14:05
lin Děkuji za odpověď. Ani jsem na ni nečekala a k odšťavňovači zítra přibude i další český výrobek, pekárna :-). Už se těším. Samozřejmě, že na kváskový chléb se chystám. Nemyslela jsem tím, že bych tam vysypala nějaký polotovar. Snad to při všem vzdělání:) zvládnu.
PS: opravdu mám velkou radost, že tak kvalitní výrobky jsou české..
10.11.2016 15:12
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za takové hodnocení, ale i vzdělaní se na úspěšných začátcích zapotí. Pokud byste chtěla umět vše dobře a rychle,pak 25.11. bude ještě jeden ukázkový kurz - viz záložka KURZY. 10.11.2016 18:54
Odpovědět
Celkem 149 záznamů