Vaše názory

Přidat komentář
Helena Koupili jsme Vaši pekárnu a včera jsme v ní pekli první chléb. Šel hůře vyklopit a byl nějaký světlý, neměl kůrku, jinak chuťově dobrý, řekla bych, že se nám povedl až na to, že byl hodně světlý. Kde jsme udělali chybu?
18.10.2017 09:26
Ota a Petra Reissovi Pokud se Vám napoprvé povedl docela dobře, jak píšete, pak je to zázrak. Tak teď už si jen hrát s časem a teplotou a za pár týdnů bude jako vystřižený. Nám se povedl asi až po 10 letech!! Není to tedy nádhera? V návodu nepřehlédněte červené rámečky, kde jsou chyby, které se často dělají. A když CHLEBA NEJDE DOBŘE VEN, tak po vychladnutí v nádobě píchněte nožem do rohů a chleba pak jde lehce vyklepnout. Budete-li chtít ale umět vše dobře, a hned a dokonce jak dělat chleba pro děti, dospělé, sportující či různé nemoci, podívejte se na termín příštího KURZU: www.minipekarny.cz 18.10.2017 12:02
Odpovědět
Láďa Dobrý den, Reissovi, reaguji na včerejší školení o výrobě chleba - bylo to super! Ty rady a fígle, které jste nám pověděl, bych horko těžko za cenu pokusů a omylů dával dohromady. Kvásek, který jsem si včera přivezl, jsem si namnožil a právě se chystám na pečení svého prvního chleba v životě. A protože už vidím, že dobrou pekařskou mouku lze jen stěží sehnat, tak už střádám na mlýnek, který jste nám ukazoval. 2.10.2017 16:04
Odpovědět
Dana Musím říci, že pekárna Sana(kterou jsme si koupili v červnu), je naprosto skvělá. 2x týdně pečeme chleba, mně i manželovi moc chutná (děti se zatím na něj učí), a fakt je to fofr ho připravit. A pošlete mi také ještě jednu tu vaší sadu vakuovacích víček, jsou opravdu skvělé. Za to byste měli dostat NOBELOVKU! Díky. 26.9.2017 00:25
Ota a Petra Reissovi (Podpora) Děkujeme za tu chválu. A kdo ještě neví, o jakou naší novou vakuovací sadu se jedná, je zde: https://youtu.be/i-4ofvbqF2s .Sledujte naše výrobky, protože se připravuje i "chytrá" celo-nerezová sušička, která bude mít naprosto nové programy a funkce. Navíc všechny díly budou vyrobeny bez nezdravých plastů! 26.9.2017 00:36
Odpovědět
Zdeněk Vuška Dobrý den, zatím jsem pekl celožitný chléb 2x a pokaždé byl hodně přilepený k formě. Ten druhý měl už lepší, sušší strukturu, ale ani tak nešel vyklopit "po dobrém". Peču na nižší teplotu podle návodu (160 a 140 st.C). Mám před pečením vymazat formu nebo máte nějaký super trik? A ještě jedna věc: tužší těsto při 2. pečení mi šlo hodně špatně uhníst, tak jsem nakonec musel použít náš robot. Zvažuji míchání s pšeničnou či špaldovou moukou.
S pozdravem Zdeněk Vuška.
16.8.2017 23:55
Ota a Petra Reissovi Žádný trik, ale dobrý návod k tomu máme. A kdybyste něco přehlédl, máme servis servis, jaký nikdo nemá. Za několik vteřin Vám sdělíme chybu. Ostatně se podívejte níže. Pokud zavolá, pak už píše jen v superlativech... Tel.: 608361678 17.8.2017 11:02
Odpovědět
Alena Dobrý den, i když se zdálo, že bude práce s novou pekárnou problém, chleba se mi nakonec povedl a už peču druhý. Dětem chutná, takže super. Kvásek dokrmuji dle návodu, jen se chci zeptat, jestli mám měnit pokaždé sklenici, ve které je kvásek. A ještě se chci zeptat, jestli máte nějakou radu, aby byl jogurt hladký, bez hrudek. 12.8.2017 09:40
Ota a Petra Reissovi Dobrý kvásek má "svojí imunitu" a přijde-li do styku s nepatrným množstvím nežádoucí kultury, obvykle se nenakazí, pokud se nejedná o příbuzné kultury, jako např kvasnice. Ty by neměly být ve společné kuchyni vůbec - ostatně je již ani potřebovat nebudete. Pokud je kvásek na okrajích sklenice zaschlý, tak ten se rozhodně kazit nebude. A co se týče jogurtu, tak u něj si musíte hlídat přesné teploty a vybírat vhodné kultury - takže zkoušet. Rozhodně na vyhození to nikdy nebylo! Určitě není nad to, podívat se na nějaké praktické kurzy. 12.8.2017 09:58
Odpovědět
Celkem 149 záznamů